Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για τον βιασμό της 12χρονης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο ένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ στους υπόλοιπους τρεις επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Πρόκειται για ένα 46χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ, στον 63χρονο που πρόσφατα συνελήφθη και για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ και η απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί και στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης, επίσης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη.

Την ίδια στιγμή, όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για άλλη υπόθεση παιδοφιλίας υποστήριξε πως ποτέ δεν πλησίασε την 12χρονη όπως ανέφερε η ίδια στην κατάθεσή της και ότι δεν γνωρίζει ούτε την 12χρονη ούτε τον κατηγορούμενο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος που εργάζεται σε βενζινάδικο αρνήθηκε τις γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη υποστηρίζοντας πως δεν δουλεύει βραδινές ώρες αλλά πρωινές, ωστόσο ο ίδιος μένει μόνο τους ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Ο 46χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, ισχυρίστηκε πως η 12χρονη μπέρδεψε την επιχείρησή του με κάποια άλλη, ενώ ο 82χρονος είπε πως η 12χρονη τον βοηθούσε με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και αν και μένει στην ίδια γειτονιά, αρνήθηκε ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο.

Ακόμη δυο συλληφθέντες απολογούνται αύριο στον ανακριτή για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter