Κολωνός: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου μαστροπού – Έρχονται νέες συλλήψεις (Video)

Κολωνός: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου μαστροπού – Έρχονται νέες συλλήψεις (Video)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της δυσώδους υπόθεσης στον Κολωνό με τον 53χρονο μαστροπό που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί έναντι αμοιβής. Οι φωτογραφίες από τα Social Media του παιδιού αποκαλύπτουν πολλά καθώς ο 53χρονος διαχειριζόταν το προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ανάγκαζε την ανήλικη να φωτογραφίζεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Προθεσμία πήρε ο 53χρονος μαστροπός – Αποχώρησε αμίλητος από την Ευελπίδων (Photos – Video)

Στον απόηχο των αποκαλύψεων του documentonews.gr για τις διασυνδέσεις του κατηγορούμενου με επιφανή στελέχη της ΝΔ, και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου παραδέχτηκε πως ο 53χρονος μαστροπός ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας, η υπόθεση μοιάζει πως έχει ακόμα συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται εάν υπήρχαν συνεργοί ή άτομα στο περιβάλλον του παιδιού που ήξεραν και δεν μιλούσαν.

Δείτε επίσης: Ο 53χρονος μαστροπός και οι σχέσεις του με Νέα Δημοκρατία, Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, αναμένονται τουλάχιστον 5 συλλήψεις για την υπόθεση καθώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει άλλα 4-5 άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αυτή την φρικιαστική ιστορία του 12χρονου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω παιδόφιλοι και βιαστές είναι βαρύτατες, καθώς αντιμετωπίζονται ως συνεργοί σε αυτή την ιστορία.

Μόλις δοθεί έγκριση, η Εισαγγελική εντολή, αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου. Φαίνεται πως είναι ένα από τα πιο σκληρά κυκλώματα του σκοτεινού διαδικτύου και ερευνάται και η περίπτωση να κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα μαστροπείας.

Δικηγόρος 12χρονης: «Από τις 3 Σεπτεμβρίου που έγινε η καταγγελία το παιδί δεν παρακολουθείται από ψυχολογο»

Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης.

«Το παιδί δεν είναι καλή ψυχολογική κατάσταση, και αυτό είναι το φυσιολογικό. Επιτείνεται το γεγονός από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που με την συμπεριφορά τους έχουν «βιάσει» το παιδί ξανά και ξανά, βρίσκονται συνεχώς έξω από το σπίτι του, έχει αποτέλεσμα να έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του. Έχουν εμφανιστεί και φωτογραφίες του παιδιού σε κάποιες εκπομπές. Είναι θέμα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας», είπε.

Για τα βίντεο της ανήλικης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και για την δράση του κατηγορουμένου είπε πως, «δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της δικογραφίας, δεν έχω δει αυτά τα βίντεο, δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολόκληρη την δικογραφία. Δεν έχω ρωτήσει φυσικά για το τι γινόταν και τι όχι, το παιδί έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που πρέπει. Η μητέρα του παιδιού πήγαινε στο κατάστημά του κατά καιρούς και έκανε μεροκάματα, του καθάριζε του τακτοποιούσε τα πράγματα. Δεν τη βοηθούσε, δούλευε η γυναίκα και πληρωνόταν. Υπάρχουν μηνύματα που είναι πιεστικά προς εκείνη για να φέρει το παιδί στο μαγαζί να τη βοηθήσει, να πάρει ένα χαρτζιλίκι».

«Ήθελε να χρηματίσει τη μητέρα»

«Η μητέρα δεν είχε διαπιστώσει την δράση του 53χρονου, του είχε εμπιστοσύνη. Υπάρχει πληροφορία, το έχω ακούσει και εγώ αυτό, ότι συγγενικό πρόσωπο ήθελε να χρηματίσει την μητέρα της 12χρονης για να μην το αποκαλύψει. Το παιδί δεν παρακολουθείται. Από τις 3 Σεπτεμβρίου που έχει γίνει η καταγγελία, δεν παρακολουθείται η 12χρονη. Είχαν εμφανιστεί κάποιοι κοινωνική υπηρεσία πριν από 10 μέρες στο σπίτι και μετά εξαφανίστηκαν», ανέφερε.

«Ο βιασμός ανηλίκου διώκεται με ισόβια κάθειρξη»

Από την πλευρά της, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, ανέφερε: «Μιλάμε για κακουργηματικές πράξεις σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Έγινε μία καταγγελία έναν μήνα πριν, που σημαίνει ότι υπάρχουν ήδη πάρα πολλά στοιχεία στις ανακριτικές αρχές τα οποία θα αξιολογηθούν καταλλήλως απ’ τη δικαιοσύνη και από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να διερευνηθεί εάν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας. Είναι μία κατάσταση νοσηρή νένας άνθρωπος να εκδίδει ένα κορίτσι για περιουσιακά οφέλη. Οφείλουμε να προστατεύσουμε την παιδική ανηλικότητα, την γενετήσια ελευθερία και την σεξουαλική ελευθερία των παιδιών μας».

«Η αστυνομία μπορεί να καλέσει αυτούς που έχουν εκδηλώσει πρόθεση για να συνευρεθούν με την ανήλικη. Δεν είναι όμως η ίδια πράξη, από το να έχουν έρθει σε επαφή, καθώς πρόκειται για μία κακουργηματική πράξη που διώκεται μέχρι 15 καθείρξεως. Ο βιασμός ανηλίκου διώκεται με ισόβια. Ο κατηγορούμενος και ο συνεργός του δεν έχουν μιλήσει ακόμη έχουν πάρει εκ νέου προθεσμία να απολογηθούν. Θα δούμε εάν θα κάνουν χρήση του δικαιώματος σιωπής και αυτοενοχοποίησης», είπε μεταξύ άλλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter