Κολωνός – Ραγδαίες εξελίξεις: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών που κατηγορούνται για βιασμό της 12χρονης

Κολωνός – Ραγδαίες εξελίξεις: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών που κατηγορούνται για βιασμό της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δυσώδη και δαιδαλώδη υπόθεση του Κολωνού καθώς το απόγευμα της Πέμπτης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ατόμων που κατηγορούνται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των τριών ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος των Κλωθάκη και Λαζαρίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του Κονταρή ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τους:

1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής, (σχετικό το από 16-10-2022 Δελτίο Τύπου),

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα (σχετικό το από 15-10-2022 Δελτίο Τύπου)

3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά (σχετικό το από 15-10-2022 Δελτίο Τύπου).

Στη ΓΑΔΑ ένας ακόμα άντρας

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης, ένας ακόμη άντρας, ηλικίας 45 ετών, προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε ότι συνομιλούσε σε διαδικτυακή εφαρμογή με προφίλ του 12χρονου κοριτσιού – θύματος βιασμού στον Κολωνό.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στις Αρχές, τον περασμένο Αύγουστο συνομιλούσε, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Ο 45χρονος εξετάστηκε ενόρκως και αποχώρησε. Η αστυνομία διερευνά τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter