Κολωνός: Στη φυλακή και ο 55χρονος προπονητής για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στη φυλακή και ο 55χρονος προπονητής για τον βιασμό της 12χρονης

Ακόμη ένας άνδρας από εκείνους που εμπλέκονται στα ραντεβού της φρίκης με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, παίρνει τον δρόμο για την φυλακή, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια της υπόθεσης.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στην ανακρίτρια ο προπονητής και ο ηλεκτρολόγος – Ακολουθούν άλλες δύο απολογίες

Πρόκειται για τον 55χρονο που συνελήφθη μετά από εντάλματα που εξέδωσε, την Πέμπτη, η δικαστική λειτουργός για άλλους τέσσερις άνδρες που αναγνώρισε το 12χρονο παιδί.

Ο 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ φέρεται να έχει σχέση με τον αθλητισμό, καθώς έχει ασχοληθεί με προπόνηση νεαρών αθλητών σε ποδόσφαιρο σάλας. Με την απόφαση για προφυλάκισή του, πλέον οι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του παιδιού, είναι επτά, μεταξύ των οποίων ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Νωρίτερα, προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, την προσεχή Πέμπτη, έλαβε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, ένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους που συνελήφθησαν μετά τα νέα εντάλματα, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, 35 και 39 ετών, θα απολογηθούν στην δικαστική λειτουργό αύριο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter