Κολωνός: Στον ανακριτή οι οκτώ συλληφθέντες – Μεταξύ αυτών πατέρας και γιος

Κολωνός: Στον ανακριτή οι οκτώ συλληφθέντες – Μεταξύ αυτών πατέρας και γιος

Ενώπιον του ανακριτή απολογούνται οι οκτώ συλληφθέντες για τη δυσώδη υπόθεση με θύμα τη 12χρονη στον Κολωνό, καθώς είχαν λάβει προθεσμία.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι 8 νέοι συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία. Πρόκειται για δύο Έλληνες, και έξι αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από πρόσφατη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη. Μεταξύ αυτών πατέρας και γιος 48 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το κορίτσι. Όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι οι οκτώ αυτοί κατηγορούμενοι απολογούνται σε διαφορετικό ανακριτή, καθώς η πρώτη ανάκριση με τους 28 κατηγορούμενους έχει περαιωθεί, ενώ οι πιο πολλοί είναι προφυλακισμένοι.

Η πρώτη δικογραφία στην οποία μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι ο θεωρούμενος ως πρωταγωνιστής της μαστροπείας και άγριας σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, Ηλίας Μίχος αλλά και η μητέρα του παιδιού, έκλεισε ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την παραπομπή ή μη των συνολικά 22 εμπλεκόμενων, καθώς στενεύουν τα όρια για το ανώτατο όριο των 18 μηνών της προφυλάκισης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter