Κολωνός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια για την υπόθεση των παιδοβιαστών

Κολωνός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια για την υπόθεση των παιδοβιαστών

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο 12χρονο κορίτσι και ενάντια στη σωματεμπορία και την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από μεριάς κράτους και κυβέρνησης, καλεί η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, και Ακαδημίας Πλάτωνος. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στον σταθμό του μετρό «Σεπόλια» και η πορεία αλληλεγγύης το Σάββατο με σύνθημα «Καμία ανοχή στο σύστημα και την εξουσία που γεννά βιαστές και μαστροπούς».

Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός της 12χρονης που την εξέδιδε στα Σεπόλια, οργανωμένος στην Τ.Ο. της ΝΔ στον Κολωνό, έχει μαγαζί στην περιοχή, στην πλατεία του Άγιου Νικόλα και είχε γνωρίσει την ανήλικη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί.

Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν κατά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της.

Κατά την δικογραφία, ο 53χρονος κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά. Η συνέλευση αναφέρει στην ανακοίνωση της, ότι για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ, τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Η συνέλευση κάνει λόγο για φανατικό πιστό του δόγματος Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια, ΝεοΔημοκράτη, ψάλτη με γνωριμίες στην εκκλησία, σχέσεις με τον Πατούλη και την Αστυνομία, γενικώς ταγμένο στο δόγμα του νόμου και της τάξης. Αλλά άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι 213 πελάτες που έδειξαν ενδιαφέρον να βιάσουν την ανήλικη.

«Αυτή την κοινωνία θα την καταστρέψουμε και θα την ξαναφτιάξουμε από την αρχή», αναφέρει το κάλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Συμπληρωματική δίωξη για σωματεμπορία στον 53χρονο μαστροπό

Κολωνός: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου μαστροπού – Έρχονται νέες συλλήψεις (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter