Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού καθώς εκδόθηκαν άλλα τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων σε δέκα.

Συγκεκριμένα, τα εντάλματα αυτά ήρθαν μετά την πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένο ποινικό ρόλο στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ακόμα δύο άντρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Ωστόσο, η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση βρίσκονται στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμα άτομα.

Δείτε επίσης: Ακόμα τρεις άνδρες αναγνώρισε η 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter