Κολωνός: Ξεκινούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων στη σκιά της σοκαριστικής εισαγγελικής πρότασης

Κολωνός: Ξεκινούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων στη σκιά της σοκαριστικής εισαγγελικής πρότασης

Στους συνηγόρους υπεράσπισης του Ηλία Μίχου, της 12χρονης και της μητέρας της πέφτει σήμερα η αυλαία στην πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του Κολωνού, στη σκιά της σοκαριστικής εισαγγελικής πρότασης. Η κοινή γνώμη αντιδρά για την πρόταση απαλλαγής του Ηλία Μίχου από τις βασικές κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας

«Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νοιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα του είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο», δήλωσε στο megatv.gr η δικηγόρος της ανήλικης, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης.

«Θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Οργή για την πρόταση αθώωσης του Μίχου για βιασμό της 12χρονης – Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα (Photos)

«Καμία ανοχή»

Συλλογικότητες, φορείς και οργανώσεις πραγματοποιούν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ την ίδια ώρα συγκέντρωση πραγματοποιείται και στα Σεπόλια από τους φοιτητικούς συλλόγους των πανεπιστημίων της Αθήνας.

«Καμιά ανοχή στα κυκλώματα trafficking και παιδοβιαστών και στο κράτος που τα συγκαλύπτει» και «Μπάτσοι, Δικαστές ξεπλένουν βιαστές και τρομοκρατούν όσες σπάνε τη σιωπή», γράφουν τα πανό των διαδηλωτών.

Διαβάστε σχετικά:

Ο Μίχος γίνεται σφραγίδα της Δικαιοσύνης

«Πυρά» Ακρίτα μετά την εισαγγελική πρόταση για Μίχο: «Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη»

Αποστολος Λύτρας: «Απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter