Κολωνός: Υποψήφιος με τον Πατούλη ο διαιτητής που κλήθηκε ως κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Υποψήφιος με τον Πατούλη ο διαιτητής που κλήθηκε ως κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Γνωστός πρώην διαιτητής που έχει κληθεί ως κατηγορούμενος από την ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Στην ανακρίτρια τα έξι άτομα που αναγνώρισε η 12χρονη

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής, δεν θα απολογηθεί σήμερα, αλλά θα εμφανιστεί στην ανακρίτρια, όπου θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει προθεσμία, για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο πρώην διαιτητής, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρνείται την κατηγορία. Υποστηρίζει ότι, γνώριζε επί 20 χρόνια την οικογένεια, επειδή είναι ο τόπος εργασίας του εκεί κοντά και επειδή ήξερε ότι, δυσκολεύονται στα οικονομικά, έδινε λίγα χρήματα από 1,20 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι, έδωσε κάποια στιγμή 20 ευρώ στη μητέρα της 12χρονης.

Μαζί με τον πρώην διαιτητή, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη πέντε άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter