«Κωμικό σκετς» η στάση των Ελλήνων αξιωματούχων στην Ευρωβουλή, τονίζει η Σόφι ιν’τ Βελντ, μέλος της επιτροπής PEGA

«Κωμικό σκετς» η στάση των Ελλήνων αξιωματούχων στην Ευρωβουλή, τονίζει η Σόφι ιν’τ Βελντ, μέλος της επιτροπής PEGA
Πηγή φωτό: Instagram

Με μια άκρως καυστική ανάρτηση στο twitter σχολίασε η ευρωβουλευτής Σόφι ιν’τ Βελντ και μέλος της επιτροπής PEGA, την στάση των Ελλήνων αξιωματούχων όπου αρνούνται να δώσουν απαντήσεις, σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «κωμικό σκετς».

«Το δεύτερο πάνελ της επιτροπής PEGA δυστυχώς εξελίσσεται σε κωμικό σκετς τύπου “Ο υπολογιστής-λέει-Όχι”» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Σχεδόν καμία απάντηση, επειδή “δεν είναι μέσα στις δυνατότητές μας”, “κανένα σχόλιο για τις υποθέσεις”, “ζήτημα εθνικής ασφάλειας επομένως άκρως απόρρητο”» τονίζει.

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο πάνελ της επιτροπής PEGA έχουν κληθεί να μιλήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των ευρωβουλευτών οι:

  • Σταβέρης Αθανάσιος, Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
  • Αλεξανδρής Πάνος, Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  • Ράμμος Χρήστος, Πρόεδρος της ελληνικής Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών

Νωρίτερα, στο πρώτο πάνελ της PEGA μίλησε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος κατήγγειλε την προφανή σχέση του παραιτηθέντα γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη με την εταιρεία Intellexa, που φέρεται να έχει εμπλοκή στο σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και με το παράνομο λογισμικό Predator με το οποίο είχε παγιδευτεί το κινητό του.

Επίσης, μίλησε ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαλιχούδης, ο οποίος κατήγγειλε ότι με την παρακολούθησή του συγκεντρώνονταν στοιχεία για δεκάδες δημοσιογράφους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter