Κομοτηνή: 11 μετανάστες τραυματίες σε τροχαίο, μετά από καταδίωξη της ΕΛΑΣ

Κομοτηνή: 11 μετανάστες τραυματίες σε τροχαίο, μετά από καταδίωξη της ΕΛΑΣ

Ένα ακόμη κυνηγητό διακινητή και παράτυπων μεταναστών κατέληξε στο τροχαίο ατύχημα με πολλαπλούς τραυματισμούς, στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Ελλάδας.

Χθες τη νύχτα ανάμεσα ανάμεσα σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη αυτοκίνητο BMW το οποίο οδηγούσε διακινητής εντοπίστηκε από αστυνομικά οχήματα. Καθότι ο διακινητής δεν σταμάτησε το όχημα, ξεκίνησε η καταδίωξη στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Από την καταδίωξη το αμάξι του διακινητή, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ανατράπηκε  στο δρόμο μεταξύ Μέστης και Βελκίου της Ροδόπης.  Πυροσβεστικό όχημα από Σάπες κατέφθασε στο σημείο, απεγκλωβίζοντας τέσσερις μετανάστες από το πορτ-μπαγκάζ.

Στο σημείο έσπευσε και πυροσβεστικό όχημα από Κομοτηνή. Σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος εντοπίστηκαν συνολικά έντεκα παράτυποι μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι έντεκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρα συνοδευόμενα από περιπολικά. Οι 10 είναι ελαφρά τραυματίες, ενώ ο φερόμενος ως διακινητής είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: xronos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter