Κομοτηνή: Εν μέσω lockdown καλούν φοιτητές να παραδώσουν τo δωμάτιό τους σε εστία

Η διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης αναγκάζει όλους τους φοιτητές (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων) που διαμένουν στις εστίες της οικοδομής Ευκτήμων στην Κομοτηνή να αποχωρήσουν εντός τριών ημερών από τα δωμάτιά τους. 

Σύμφωνα όμως με τις καταγγελίες, δεν αρκεί αυτό, καθώς αναγκάζει επίσης τους φοιτητές, είτε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εστίες είτε έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται στη μόνιμη κατοικία τους, να επιστρέψουν στην Κομοτηνή και να μαζέψουν τα πράγματά τους, αδειάζοντας τα δωμάτια προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα (όλα αυτά εν μέσω lockdown). 

Βέβαια, παρέχουν την «επιλογή» αν δεν μπορείς να πας ο ίδιος, να στείλεις ένα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αν δεν γίνεται ούτε και αυτό, τότε η «δουλειά» να γίνει με εξουσιοδότηση στο Πανεπιστήμιο. Τι θα γίνει όμως όταν κάποια στιγμή ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Προφανώς θα πρέπει η διαδικασία της μεταφοράς να πραγματοποιηθεί εκ νέου. 

Η υπουργός παιδείας Niki Kerameus αφού δεν κατάφερε 2,5 μήνες τώρα το απλούστατο, να ράψει μάσκες για τα σχολεία στα...

Δημοσιεύτηκε από The Roof is on Fire feat. Projector Revolt στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.