Κομοτηνή: Φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συμφοιτήτριες της

Κομοτηνή: Φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συμφοιτήτριες της

Σοκ στην πανεπιστημιακή κοινότητα και στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού φοιτήτριας από συμφοιτητές της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή.

Το περιστατικό ξεκίνησε με μια πολύ ασήμαντη αφορμή, σύμφωνα με τις καταγγελίες της φοιτήτριας. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η νεαρή κοπέλα η οποία θα συμμετείχε σε χορευτική πρόβα είπε: «’Oταν πήγα να μπω μέσα, μου είπαν ότι απαγορεύεται να χορέψω με βαμμένα νύχια» και πρόσθεσε: «Mόλις τους είπα ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μου το απαγορεύσουν και ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο είναι ο καθηγητής, μου απάντησαν ότι ‘’εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ και κανείς άλλος’’, ενώ μου είπαν ότι ο καθηγητής τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα».

Οι δύο συμφοιτήτριες της νεαρής κοπέλας, άρχισαν σύμφωνα με τις καταγγελίες της να τη σπρώχνουν, ενώ την έριξαν από τα σκαλιά, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα καθίσματα του αμφιθεάτρου. «Όταν συνήλθα είχαν φύγει», λέει η νεαρή φοιτήτρια, που θυμάται να καλεί μόνη της το ασθενοφόρο. Η κοπέλα νοσηλεύτηκε τελικά για τρεις ημέρες και τώρα καταγγέλλει συγκάλυψη από τον ίδιο τον καθηγητή, ο οποίος όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της για να δει πώς είναι στο νοσοκομείο, φέρεται να της είπε «μη δώσεις έκταση στο θέμα».

Η νεαρή φοιτήτρια πάντως σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του καθηγητή, αλλά και των συμφοιτητριών της, ενώ ήδη ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου έδωσε εντολή για τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter