Κομοτηνή: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 15χρονος για το βιασμό και το φόνο του 6χρονου (Video)

Κομοτηνή: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 15χρονος για το βιασμό και το φόνο του 6χρονου (Video)

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 15χρονος που ομολόγησε ότι βίασε και στραγγάλισε τον εξάχρονο Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή. Η μητέρα του θύματος ξεσπάει στην κάμερα…

Την Τρίτη, οι αστυνομικοί μετέφεραν δύο φορές τον 15χρονο ως την πόρτα του εισαγγελέα, αλλά καθώς δεν υπήρχε μεταφραστής της νοηματικής γλώσσας για να συνεννοηθούν, αποφασίστηκε να μεταφερθεί σήμερα στον εισαγγελέα, όπου και θα απολογηθεί για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό του μικρού κωφάλαλου Σεζάλ…

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της γνωμάτευσης του Ιατροδικαστή: 

Σύμφωνα με την νεκροψία ο εξάχρονος βρήκε τραγικό θάνατο, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το Στρατιωτικό Πρατήριο.

Στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές στο λαιμό και στο πρόσωπο. Ο Νικόλας Κιφνίδης μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής «για άγρια παρά φύση συνουσία» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα «από τα πιο άγρια περιστατικά» που έχει αντιμετωπίσει στην πολύχρονη καριέρα του.

Σήμερα στις τρεις το απόγευμα η κηδεία του μικρού Σεζάλ:

Σε δηλώσεις τους στην ΕΡΤ Κομοτηνής η μητέρα και η γιαγιά του άτυχου παιδιού ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη σημειώνοντας πως μόνο έτσι δεν θα ξανασυμβεί.

Η οργή της μητέρας του Σεζάλ:

Ήδη η αδερφή του κατηγορούμενου έχει εξαφανιστεί τρομοκρατημένη τόσο από τις πράξεις που φαίνεται πως έκανε ο αδερφός της, όσο και από την εκδίκηση που θέλουν να πάρουν οι γονείς του 6χρονου θύματος.

Από την πλευρά της, η Καδριέ Αμέτ Ογλού, μητέρα του εξάχρονου ξεχειλίζει από οργή και απειλεί πως αν ο 15χρονος αφεθεί ελεύθερος, η ίδια θα τον μαχαιρώσει! “Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του”.

Και στο παρελθόν κατηγορήθηκε για βιασμό ο 15χρονος

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση από την Αστυνομική Διεύθυνση ο 15χρονος είχε και στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση βιασμού. Οι συγγενείς του, η αδερφή του που διέμενε στον ίδιο οικισμό μ’ αυτόν του θύματος, ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του άτυχου παιδιού, εγκατέλειψε την κατοικία της φοβούμενη την κατακραυγή, αλλά και το ενδεχόμενο προσπάθειας αντιποίνων.

Ο εξάχρονος Σεζάλ δηλώθηκε στην Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε από το σπίτι του όπου διέμενε το βράδυ της Κυριακής και το πτώμα του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά από υπόδειξη του 15χρονου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter