Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία τα παπούτσια του «Black Mamba» από το πρώτο του All Star Game

Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία τα παπούτσια του «Black Mamba» από το πρώτο του All Star Game
Erikk Aldridge records a mural depicting Kobe Bryant in Los Angeles, Wednesday, Aug. 24, 2022. The mural, painted by Odeith and Nikkolas Smith, was unveiled Wednesday to celebrate Kobe Bryant Day. (AP Photo/Jae C. Hong)

Ο ξαφνικός, πρόωρος θάνατός του Κόμπι Μπράιαντ, μπορεί να άφησε ένα μεγάλο κενό στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό, γιγάντωσε ωστόσο το θρύλο του Black Mamba.

Μα πολλά προσωπικά αντικείμενά του να έχουν αποτελέσει μέρος δημοπρασιών, οι οπαδοί έχουν κατά καιρούς τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του στο ΝΒΑ. Μια τέτοια ευκαιρία παρουσιάζεται και τώρα.

Η PWCC Marketplace προσφέρει ένα ζευγάρι sneakers που φόρεσε ο Μπράιαντ στην πρώτη του εμφάνιση στο All-Star, το 1998, αποτελώντας το νεότερο παίκτη που έπαιξε ποτέ στη διοργάνωση -ένα ρεκόρ που διατηρεί ακόμα.

Τα ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια adidas Crazy 8 διαθέτουν μωβ και χρυσά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα νεύμα προς την ομάδα του, τους Λος Άντζελες Λέικερς. Το μωβ βρίσκεται στην ετικέτα και στη γλώσσα του παπουτσιού, καθώς και στη φτέρνα. Εν τω μεταξύ, το λογότυπο της Adidas στον αστράγαλο και τα διακριτικά με τις τρεις ρίγες στη φτέρνα είναι φινιρισμένα με χρυσή κλωστή.

Στο παιχνίδι της 8ης Φεβρουαρίου 1998, ο Μπράιαντ και η δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ αντιμετώπισαν τον Μάικλ Τζόρνταν στις ανατολικές. Ο Τζόρνταν ήταν στην τελευταία σεζόν του, οπότε το All-Star Game ήταν ένας αγώνας μεταξύ του παλιού και του νέου γκαρντ του NBA.

Στο τέλος, ο Τζόρνταν έφυγε ως ο MVP του αγώνα, με 23 πόντους και οκτώ ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 135-114, ενώ ο Μπράιαντ ηγήθηκε της Δύσης με 18 πόντους.

Ο Μπράιαντ θα εμφανιζόταν σε 18 Αγώνες All-Star καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο Hall of Fame, και στέφθηκε MVP με ρεκόρ πόντων τέσσερις φορές.

Διαβάστε επίσης:

Κόμπι Μπράιαντ: Δύο χρόνια χωρίς τον αγαπημένο «Black Mamba»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter