Κομπίνα με "τσουχτερά" εισιτήρια για την Ακρόπολη

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ) διαπίστωσε μετά από καταγγελίες ότι ταξιδιωτικό γραφείο πωλούσε μέσω Ίντερνετ εισιτήρια προσαυξημένα κατά 7 ευρώ, υποστηρίζοντας πως οι κάτοχοί τους θα έχουν προτεραιότητα πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο.

Το Ταμείο αρχαιολογικών Πόρων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η αρμόδια υπηρεσία του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων διαπίστωσε ότι μέσω της ιστοσελίδας getyourguide.com πωλούνται εισιτήρια για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Αθηνών προσαυξημένα κατά 7 ευρώ, τα οποία έχουν αγοραστεί από ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας.

Επειδή παρουσιάστηκαν μεμονωμένοι επισκέπτες στον αρχαιολογικό χώρο που διεκδικούσαν προτεραιότητα στην είσοδο γιατί είχαν προμηθευτεί ακριβότερα τα εισιτήρια από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, το ΤΑΠ διευκρινίζει ότι καμία προτεραιότητα δεν εξασφαλίζεται σε μεμονωμένους επισκέπτες που αγοράζουν τα εισιτήρια τους από τη συγκεκριμένη, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.