«Κόμπρα» ο ΠΑΟΚ, άλωσε την Λεωφόρο επικρατώντας 3-2 του Παναθηναϊκού

«Κόμπρα» ο ΠΑΟΚ, άλωσε την Λεωφόρο επικρατώντας 3-2 του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην Λεωφόρο, επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και κράτησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για τον τίτλο. Στον αντίποδα οι πράσινοι έχασαν αρκετές πιθανότητες, πληρώνοντας τα λάθη στις επιλογές του προπονητή τους Φ. Τερίμ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 2’ ο Μπράντον Τόμας από δεξιά πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε στην περιοχή, η μπάλα πήγε στον Ράφα Σοάρες, αυτός έκανε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Ντεσπόντοφ με σουτ νίκησε τον Ντραγκόφσκι (0-1).

Στο 7’ ο Κώτσιρας τροφοδότησε τον Σπόραρ, ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 17’ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το 0-2. Ο Ντεσπόντοφ έκανε τη σέντρα προς τον Μπράντον Τόμας που ήταν μόνος του στο πρώτο δοκάρι, ο Ισπανός σούταρε με δύναμη, όμως ο Ντραγκόφσκι έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ, ο Κετζιόρα πήρε την κεφαλιά με τον Ντραγκόφσκι να απομακρύνει και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο τον κίνδυνο.

Το ντέρμπι είχε ξέφρενο ρυθμό και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ για διαφορετικούς λόγους. Στο 21’ ο Κώτσιρας σέντραρε, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο.

Οι πράσινοι ισοφάρισαν στο 29’. Ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα, ο Κεντζιόρα απομάκρυνε τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Μπερνάρ που με σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι και ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς ήταν… ροντέο και οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 37’. Ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μεϊτέ έβγαλε κάθετη πάσα στην πλάτη του Βαγιαννίδη προς τον Μουργκ. Αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Μπράντον Τόμας ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και ο Φ. Τερίμ προχώρησε σε τρεις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

Στο 50’ σέντρα Ντεσπόντοφ, σουτ του Τόμας, ο Ντραγκόφσκι έδωσε την εστία του. Στο 52’ σέντρα του Χουάνκαρ, ο Ιωαννίδης πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει τον Παλάσιος, να χτυπάει στο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Στο 57’ ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ, με τον Κοτάρσκι να διώχνει την μπάλα.

Στο 68’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Σέντρα του Χουάνκαρ, κεφαλιά του Γεντβάι που απέκρουσε ο Κοτάρσκι και στην συνέχεια σωτήριο τάκλιν του Κουλιεράκη πριν εκτελέσει ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού.

Στο 78’ σουτ του Τάισον, η μπάλα πάνω από την εστία του Ντραγκόφσκι.

Στο 83’ ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα, ενώ στο 88’ ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι. Ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε το σουτ του Σαμάτα, ο οποίος μάζεψε το «ριμπάουντ» και σούταρε σε κενή εστία με τον Παλάσιος να διώχνει την μπάλα με το χέρι. Ο Αργεντινός επιθετικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο Σβαμπ στο 89’ έκανε το 1-3.

Στο 91’ ο Τάισον έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-4, ενώ στο 93’ ο Μπερνάρ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Ο Δανός διαιτητής Μ. Ρέντερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κώτσιρα, Ντεσπόντοφ, Κετζιόρα, Κοτάρσκι, Σαμάτα, Κουλιεράκη, Τάισον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46’ Πέρεθ), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46’ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Τσέριν (79’ Γερεμέγεφ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ (46’ Παλάσιος).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (77’ Βιείρίνια), Κετζιόρα (46’ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (61’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (72’ Σαμάτα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter