Κομψές εμφανίσεις στο Παρίσι: Οι κυρίες των ηγετών

Κομψές εμφανίσεις στο Παρίσι: Οι κυρίες των ηγετών

Ήταν βροχερό το πρωινό στο Παρίσι όταν οι παγκόσμιοι ηγέτες και οι σύζυγοί τους συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν χθες, Κυριακή, την 100η επέτειο από τη λήξη του A΄Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά το ψιλόβροχο και το κρύο δεν επηρέασαν διόλου το στιλ των Πρώτων Κυριών.

Ενας αέρας κομψότητας, μόδας, γοητείας και επισημότητας επικράτησε στις επετειακές εκδηλώσεις στο Παρίσι.

Η 48χρονη Μελάνια Τραμπ άνοιξε τον δρόμο φορώντας ένα σικ γκρι σύνολο όταν έφθασε στην τελετή στην Αψίδα του Θριάμβου. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα κλασικό φόρεμα με πιέτες και ζώνη στη μέση, το οποίο έκλεινε σαν κασκόλ στο λαιμό, συνδυασμένο με γκρι παλτό.

Βέβαια οι εμφανίσεις ήταν πολλές αφού η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκε τις συζύγους για γεύμα και στο Ανάκτορο των Βερσαλιών…

Και εδώ μια μικρή λεπτομέρεια στις γόβες: Μέλανια Τραμπ (μαύρο-κόκκινο) και Μπριζίτ Μακρόν (μπλε)

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επέλεξε πάνω από το φαρδύ παντελόνι της ένα γκρι καρό παλτό που έκλεινε με ένα μεγάλο ακανόνιστο μαύρο φιόγκο στον λαιμό.

Εκεί και η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα με εκρού ταγέρ.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είχε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις: μαύρο παντελόνι και μαύρο παλτό με ασημένια κουμπιά, όταν υποδέχτηκε τους επίσημους καλεσμένους στο προεδρικό μέγαρο. 

Για το επίσημο γεύμα που παρέθεσε στις Πρώτες Κυρίες στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών, η 65χρονη Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι, εκρού πουκάμισο και λαδί σακάκι. 

Στο επίσημο δείπνο προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στο μουσείο Ορσέ του Παρισιού, η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε navy blue φόρεμα και ζακέτα που ταίριαζε απόλυτα με το κοστούμι του συζύγου της.

Τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αναβοσβήνουν με τους επίσημους να προσέρχονται στις επετειακές εκδηλώσεις.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκε την καγκελάριο της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ…

Υποδοχή και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ η οποία είναι γνωστή για τις επιλογές της και τις κομψές εμφανίσεις της. 

Στο κόκκινο χαλί στο Ανάκτορο των Ηλυσίων φωτογραφήθηκαν το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας μαζί με τον πρόεδρο του Κονγκό Ντενί Σασού Νγκέσο και τη σύζυγό του Αντουανέτ. Εδώ όταν προσέρχονται στο επίσημο δείπνο.

Οι Μακρόν φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο του Τσαντ Ιντρίς Ντεμπί και τη σύζυγό του Χίντα. Το ζεύγος Τραμπ φωτογραφήθηκε με το ζεύγος Ερντογάν στις αίθουσες του μουσείου Ορσέ.

Ο πρόεδρος της Ελβετίας Αλέν Μπρεσέ και η σύζυγός του Μίριελ που ήταν ντυμένη στα μαύρα, με φαρδύ παντελόνι, μακρύ παλτό και γούνινο κασκόλ.

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Βέρνερ Γιοχάνις και η Πρώτη Κυρία, η οποία φορούσε γαλάζιο παλτό. Στο δείπνο η Κάρμεν Γιοχάνις φόρεσε βελούδινο παλτό σε έντονο μπλε, μέσα από το οποίο διακρινόταν το μπλε φόρεμά της.

Στο επίσημο δείπνο, η Μελάνια φόρεσε μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, κλειστό στο λαιμό. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, με κτένισμα ρετρό, φόρεσε μαύρο σύνολο που ξεχώριζε για το φαρδύ του παντελόνι.

Η Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, η σύντροφος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, επέλεξε ένα απλό μαύρο μίντι φόρεμα. Η Μπέττυ Μπαζιάνα, η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φόρεσε βελούδινο φόρεμα κρουαζέ σε χρώμα βαθύ κόκκινο με δαντέλα λίγο πάνω από το γόνατο.

Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις και η 44χρονη σύζυγός του Μόνικα Μπαμπίσοβα, λάτρης των οίκων Fendi, Gucci και Dior, επέλεξε ένα απλό κόκκινο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η γαλλική κυβέρνηση στους αρχηγούς των κρατών την παραμονή της επετείου στο Μουσείο Ορσέ στο Παρίσι. 

Η Πρώτη Κυρία του Νίγηρα φόρεσε βραδινό φόρεμα κόκκινο και λευκό και μαύρη κάπα. Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ ήταν και εκείνη εκεί με τον σύντροφό της Xavier Giocanti…

Και τέλος μια “οικογενειακή” φωτογραφία από το γεύμα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών που παρέθεσε η Μπριζίτ Μακρόν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter