Κονιόρδου για Μενδώνη: Προχωράει από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία

Κονιόρδου για Μενδώνη: Προχωράει από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία

Η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου απάντησε στους ισχυρισμούς της Λίνας Μενδώνη προς το πρόσωπό της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «προχωρά από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία» και πως «δεν έχει φραγμό η αλαζονική της αυθαιρεσία».

Η Λυδία Κονιόρδου σημείωσε ότι περίμενε την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, ωστόσο αντ’ αυτού όλοι είδαν «να μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος τη δική της εγκληματική ευθύνη σε αυτούς που συμμετείχαν σαν εργαζόμενοι καλλιτέχνες στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου».

Αναλυτικά:

Περιμέναμε σήμερα η κα Μενδώνη να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί καθώς παρακολουθούμε εδώ και μέρες, εμβρόντητοι, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες εις βάρος του κου Λιγνάδη, την προσπάθεια δικαιολόγησης και συγκάλυψης του.

Αντιθέτως, την βλέπουμε τώρα να μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος την δική της εγκληματική ευθύνη σε αυτούς που συμμετείχαν σαν εργαζόμενοι καλλιτέχνες στην παράσταση του Εθνικού θεάτρου.

Η κα Μενδώνη προχωράει από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία.

Μετά την αλλαγή της απόφασης για τις αρχαιότητες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, γεγονός που μας εξέθεσε διεθνώς, μετά το αχαρακτήριστο τσιμέντωμα της Ακρόπολης, που φαίνεται ότι θα έχει συνεχεία, μετά την αυταρχική αναλγησία της για τον χώρο και τους καλλιτέχνες του σύγχρονου πολιτισμού, μετά την κατάργηση του διαγωνισμού για την διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, η αλαζονική αυθαιρεσία της δεν έχει κανένα φραγμό.

Ενώνω κι εγώ την φωνή μου με τους άξιους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και καλώ την κα Μενδώνη να παραιτηθεί για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter