Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ειρωνική του ανάρτηση για τη «Συναυλία Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ειρωνική του ανάρτηση για τη «Συναυλία Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες

Την «συναυλία ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στα Προπύλαια και στο οποίο θα συμμετέχει πλήθος καταξιωμένων τραγουδιστών σχολίασε με ένα άκρως προσβλητικό και ειρωνικό σχόλιο ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία απαξιοί ονόματα μεγάλων καλλιτεχνών με πολυετή πορεία στο χώρο όπως αυτά του Δημήτρη Μητσιά, του Φοίβου Δεληβοριά, της Γλυκερίας, της Γιώτα Νέγκα, του Γιώργου Νταλάρα.

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», σχολιάζει στην ανάρτησή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άκρως προσβλητικό σχόλιο του γιου του Πρωθυπουργού στην αντιπολεμική συναυλία ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων στα social media.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter