Κοντονής: Δεν έπινα καφέ

Κοντονής: Δεν έπινα καφέ

Ανακοίνωση για τον λόγο που δεν του επέτρεψε να ψηφίσει το άρθρο για την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, εξέδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

“Αδειάζει” μάλιστα τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος σύμφωνα με παρασκήνιο του Documento “αποκάλυψε ότι Κοντονής και Κατρούγκαλος ξεχάστηκαν πίνοντας καφέ”.

Πρόκειται για ανακρίβεια, λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης, ήξεραν και ο πρόεδρος της Βουλής και η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης τον λόγο για τον οποίο δεν πρόλαβα την ψηφοφορία.

Σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι -λέει ο υπουργός – με ανάγκασαν να μεταβώ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης…

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Κοντονή:

«Επειδή από μερίδα του Τύπου συνεχίζεται ο σχολιασμός της απουσίας μου κατά την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου 8 του νομοσχεδίου περί αναδοχής, στη βάση ανακριβών δηλώσεων τρίτων, θέλω να τονίσω ότι αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη Βουλή λίγο μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού λόγω σοβαρών υπηρεσιακών λόγων και να μεταβώ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Προσπάθησα να επανέλθω τάχιστα κινούμενος μάλιστα με μοτοσυκλέτα, πλην όμως για λίγα λεπτά απώλεσα τη δυνατότητα να συμμετάσχω στη διενεργηθείσα ονομαστική ψηφοφορία και να υπερψηφίσω το άρθρο 8 του νομοσχεδίου. Τα ανωτέρω από την πρώτη στιγμή έκανα γνωστά τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης».

Το παρασκήνιο του χθεσινού Docuento το οποίο “πείραξε” τον κ. Κοντονή:

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Βουλής για τα πραγματικά αίτια της απουσίας των Σταύρου Κοντονή και Γιώργου Κατρούγκαλου από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει τους θεσμούς της υιοθεσίας και της αναδοχής. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι δύο «φίλοι» ξέχασαν να μπουν στην αίθουσα της Ολομέλειας για την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου που προβλέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια επειδή έπιναν… καφέ! Όταν δε συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε, ήταν πλέον αργά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter