Κοντονής: Δικαιολογημένη αγανάκτηση από τις λοιδορίες προς τη μητέρα του Παύλου Φύσσα

«Οι λοιδορίες προς τη μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κάθε πολίτη», επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών.

Ακόμη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, τονίζει ότι «κάθε αρμόδια κρατική αρχή οφείλει να εγγυάται, ότι τόσο οι παράγοντες της δίκης, όπως οι μάρτυρες, όσο και οι συγγενείς ή οικείοι αυτών, θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους ή να παρακολουθούν τη δικαστική διαδικασία μέσα σε καθεστώς ασφάλειας και πλήρους σεβασμού του προσώπου τους».

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής σημειώνει ότι «αυτονόητα αυτό πρέπει να ισχύει πρωτίστως για τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων» και καταλήγει: «Οτιδήποτε αντίθετο στα παραπάνω δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό».

Χθες έγινε γνωστό πως η Μάγδα Φύσσα πρόκειται να υποβάλλει μήνυση για την φραστική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο Δικαστήριο από χρυσαυγίτη που της είπε «που είναι τώρα ο Παύλος;»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.