Κοντονής: Κόλαφος για την κυβέρνηση η απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών για το «αγωγόσημο»

Ο Σταύρος Κοντονής.

O Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, προέβη σε δήλωση, με αφορμή την δικαστική απόφαση για την επιβολή δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές.

«Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πατρών με την οποία κρίθηκε, ότι η επιβολή δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές είναι αντισυνταγματική, αφού όπως διαλαμβάνεται στην απόφαση «αντίκειται στις αρχές του κράτους δικαίου και της παροχής πλήρους και αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας στους πολίτες», αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία ακύρωσε αντίθετη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο Σταύρος Κοντονής, συμπληρώνοντας τα εξής:

Διαβάστε επίσης: «Χαστούκι» στην κυβέρνηση από δικαστήριο της Πάτρας για την επιβολή του «αγωγόσημου»

«Η σκανδαλώδης ρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ως μοναδικούς ευνοούμενους τους οικονομικά ισχυρούς και ιδίως τις τράπεζες. Ελπίζω αυτή η δίκαιη και ορθή απόφαση να κηρυχθεί τελεσίδικη και να επιβεβαιωθεί από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.