Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κοντονής: Ο ελληνικός λαός συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουμε

«Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται την προσπάθεια μας και συμπαραστέκεται στον αγώνα τον οποίο δίνουμε. Πιστεύουμε ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι επιτυχής και νικηφόρος», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, λίγο πριν αναχωρήσει από την Κέρκυρα

Αναφέρθηκε επίσης «στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για να δοθεί επιτέλους ένα δίκαιο τέλος σε αυτή την περιπέτεια που μας ενέπλεξαν, τα περασμένα 20-30 χρόνια, πολιτικές, λανθασμένες και εγκληματικές, των προηγούμενων κυβερνήσεων»

Νωρίτερα το μεσημέρι μετά το πέρας της μαθητικής παρελάσεως και των εορταστικών εκδηλώσεων ο κ. Κοντονής που, κατά τη διήμερη παραμονή του στο νησί, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα λαμβάνουμε διδάγματα ανδρείας και αυτοθυσίας των προγόνων μας για την απελευθέρωση της πατρίδας αλλά και διδάγματα τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε από τα λάθη εκείνης της περιόδου, από τις εμφύλιες συγκρούσεις και συρράξεις που έθεσαν σε κίνδυνο την επιτυχία της επανάστασης. Εύχομαι η ενότητα να είναι οδηγός για τους σημερινούς Έλληνες για όλο το Έθνος και το λαό μας. Να σφυρηλατήσουμε την εθνική και τη λαϊκή ενότητα και με οδηγό την ενότητά μας θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα» είπε ο υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.