Κοντονής: «Ο Καμμένος έκανε το καθήκον του»

Κοντονής: «Ο Καμμένος έκανε το καθήκον του»

Μετά την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην επίκαιρη ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, πήρε τον λόγο για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, σχετικά και αυτή με τις συνομιλίες του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

«Εάν έχουμε παραβίαση του κανονισμού των φυλακών έχω ήδη διατάξει έρευνα και θα διερευνηθεί» τόνισε ο κ. Κοντονής, προσθέτοντας: «Ήδη διεξάγεται έρευνα για τις καταγγελίες Γιαννουσάκη. Θα δούμε ποιοι γίνονται όχι βαποράκια ναρκωτικών αλλά βαποράκια επιχειρηματικών συμφερόντων».

Όσον αφορά τις κατηγορίες του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι: «Το καθήκον του έκανε».

«Μόλις αθωώσατε τον κ. Καμμένο. Οι αλυσίδες είναι πολύ βαριές που δένουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Καμμένο» ισχυρίστηκε από την πλευρά του ο κ. Παπαθεοδώρου, εγκαλώντας τον κ. Κοντονή ότι η Δικαιοσύνη δεν έκανε καλά τη δουλειά της, αφού επέτρεψε μεταξύ άλλων έναν ισοβίτη να έχει καταγράψει συνομιλία με εισαγγελικό λειτουργό.

«Δεν υιοθετώ ό,τι λέει ένας ισοβίτης. Αυτά θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση ελέγχεται για την ύπαρξη παραπολιτικού και παραδικαστικού κυκλώματος, που χειραγωγεί με μεθοδεύσεις τη Δικαιοσύνη» σημείωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συμπλήρωσε: «Ο ισοβίτης κάνει τη δουλειά του. Οι υπόλοιποι κάνουν τη δουλειά τους;»

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε ότι η αντιπολίτευση έχει σαλπίσει ισπανική υποχώρηση και ότι επιχειρεί να θέσει άλλα ερωτήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter