Κοντονής: Το φάντασμα του Αβέρωφ πλανιέται πάνω από τη ΝΔ

Κοντονής: Το φάντασμα του Αβέρωφ πλανιέται πάνω από τη ΝΔ

Επικριτικός και δηκτικός κατά της ΝΔ ήταν η Σταύρος Κοντονής, σχολιάζοντας την πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποχωρήσει από τη σημερινή ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν αναθεωρηθεί το ψηφοδέλτιο για τους δέκα εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis.

«Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη ΝΔ. Αυτό του Ευάγγελου Αβέρωφ» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και υπενθύμισε τα γεγονότα που είχαν λάβει χώρα στην συνεδρίαση της Βουλής για την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης.

«Ο μακαρίτης, Ευάγγελος Αβέρωφ, μπροστά στο αδιέξοδο που αντιμετώπιζε, αναγκάστηκε να αποσύρει την Κ.Ο. από τη Βουλή για να μην πλησιάσει κανείς από τους βουλευτές της ΝΔ στην κάλπη» εξιστόρησε, λέγοντας στα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι την τακτική της αποχώρησης είχαν ακολουθήσει και για τη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.

«Τώρα, διαμορφώνετε, με αυτές τις τοποθετήσεις, τις προϋποθέσεις για να πράξετε το ίδιο» επισήμανε, εξηγώντας -και πάλι απευθυνόμενος στην πτέρυγα της ΝΔ- ότι «γι’ αυτό ακριβώς σας λέω, ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη ΝΔ. Το φάντασμα του Ευάγγελου Αβέρωφ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter