Κόντρα Γεροβασίλη – Λοβέρδου: «Φτηνοί εντυπωσιασμοί από τον βουλευτή»

Κόντρα Γεροβασίλη – Λοβέρδου: «Φτηνοί εντυπωσιασμοί από τον βουλευτή»

Αναλυτική_x000D_
απάντηση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά_x000D_
τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου στην_x000D_
Βουλή, σύμφωνα με τις οποίες η υπουργός Ολγα Γεροβασίλη δεν απάντησε σε_x000D_
επίκαιρη ερώτησή επικαλούμενη ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ ήταν στην Βουλή. 

Όπως επισημαίνεται στο ταξίδι της υπουργού στην Γεωργία υπήρξε αιφνιδιαστική μεταβολή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, να επιτίθεται σήμερα στη Βουλή κατά της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, για «δήθεν απουσία» της από τη διαδικασία συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης που είχε κατατεθεί.

Η Επίκαιρη Ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 506/20.2.2017 κατατέθηκε στις 20/2/2017 και υποβλήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις 21/2/2017, ενώ ήταν γνωστό ότι η Υπουργός θα απουσιάζει σε επίσημο ταξίδι στη Γεωργία, όπου θα είχε επίσημες συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Δικαιοσύνης της Γεωργίας, αρμόδια για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε επιστροφή της Υπουργού στις 24/2/2017, ο οποίος εκτάκτως μεταβλήθηκε για το βράδυ της Πέμπτης, 23/2/2017.

Το γεγονός της απουσίας της Υπουργού στο εξωτερικό έγινε γνωστό σε επικοινωνία που είχε το γραφείο της Υπουργού κ. Γεροβασίλη με το γραφείο του κ. Λοβέρδου και συμφωνήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση να μην συζητηθεί την Παρασκευή 24/02/2017 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας συμφωνήθηκε να υπάρξει νεώτερη συνεννόηση την επόμενη Παρασκευή μεταξύ των γραφείων της κ. Γεροβασίλη και του κ. Λοβέρδου, ώστε να επανακατατεθεί η Επίκαιρη Ερώτηση σε νεώτερο χρόνο, δεδομένου ότι, όπως ειπώθηκε από το γραφείο του κ. Λοβέρδου, ο ίδιος θα απουσίαζε σε ταξίδι στο εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα.

Η οξεία αντίδραση για κάτι που ήδη γνώριζε και τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Λοβέρδο προκαλούν πραγματικά έκπληξη και δεν αποτελούν παρά απόπειρα φτηνού εντυπωσιασμού και, μάλιστα, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου» ​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter