Κόντρα Καιρίδη – Μουλκιώτη για τον… τσάμικο και τα ένσημα του Ανδρουλάκη!

Κόντρα Καιρίδη – Μουλκιώτη για τον… τσάμικο και τα ένσημα του Ανδρουλάκη!

Αντιπαράθεση με επίκεντρο τον Νίκο Ανδρουλάκη ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον Δημήτρη Καιρίδη και τον Γιώργο Μουλκιώτη. Τη σπίθα έριξε ο βουλευτής της ΝΔ αφήνοντας υπόνοιες για τα ένσημα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, με τον ειδικό αγορητή του ΚΙΝΑΛ να του απαντά επικαλούμενος τα «λεβέντικα» χαρακτηριστικά του τσάμικου.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για αρχηγούς και ένσημα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ΚΙΝΑΛ με τον κ. Ανδρουλάκη» είπε ο κ. Καιρίδης σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βασίλη Κεγκέρογλου περί «παιδιών του κομματικού σωλήνα» κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα golden boys στον ΕΦΚΑ.

Έπειτα, με αφορμή την αναφορά του κ. Καιρίδη στον τσάμικο, τον οποίο περιέγραψε ως χορό που ο πρώτος χορεύει και οι υπόλοιποι από πίσω σέρνονται, ο κ. Μουλκιώτης αντέτεινε: «Κύριε Καιρίδη, ο τσάμικος είναι λεβέντικος χορός…Είναι ανήθικο να διατυπώνετε διάφορες αιτιάσεις για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ».

Απαντώντας στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Καιρίδης σχολίασε με νόημα: «Ο τσάμικος είναι πολύ λεβέντικος χορός και αυτό που δεν είναι λεβέντικο, είναι να τρέχουμε για να είμαστε αρεστοί στον αρχηγό μας».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter