Κόντρα Παππά-Ν.Δ για τα «πόθεν έσχες» των καναλαρχών

Κόντρα Παππά-Ν.Δ για τα «πόθεν έσχες» των καναλαρχών

Σε πόλεμο ανακοινώσεων του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά και της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε το αίτημα των καναλαρχών να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη τους από τον έλεγχο του «πόθεν έσχες».

Στην αρχική δήλωση του κυρίου Παπά με την οποία καλούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λάβει θέση, εκτιμώντας πως το αίτημα των καναλαρχών ήταν προκλητικό, η Ν.Δ. χαρακτήρισε τον κ. Παππά «τροχονόμο της διαπλοκής».

«Ο κ. Παππάς, ο Υπουργός που φιλοδοξούσε να γίνει τροχονόμος της διαπλοκής, δεν μπορεί να κατασκευάζει και να απευθύνει σε άλλους ανύπαρκτα ερωτήματα. Προφανώς οι καναλάρχες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες και αυτό είναι δεδομένο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ζητώντας παράλληλα από τον κ. Παππά να απολογηθεί «γιατί δεν ελέγχθηκαν και δεν ήρθαν στη Βουλή – όπως επιβαλλόταν και όπως επίμονα ζητούσε η Νέα Δημοκρατία – τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών».

Σταν ανταπάντησή του ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει τη Ν.Δ. «διαχρονική ηχώ των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών» κατηγορώντας την ότι είναι υπόλογη για το χάος των τελευταίων 27 ετών και για τις τεράστιες απώλειες εσόδων του δημοσίου» όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κύριος Παππάς χαρακτηρίζει τις αιτιάσεις της Ν.Δ. «περσινά ξινά σταφύλια» και ζητά από τους καναλάρχες την άμεση απόσυρση της προσφυγής τους στο ΣτΕ.

«Να αποδεχθούν ότι υποχρεούνται στη διαφάνεια στην οποία υποχρεούνται ακόμα και απλοί δημόσιοι λειτουργοί ακόμα και οι απλοί δημοσιογράφοι», καταλήγει ο κ. Παππάς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter