Κόντρες δημάρχων με φόντο την πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Κόντρες δημάρχων με φόντο την πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Οι δηλώσεις του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, προκάλεσαν αντιδράσεις από τις δημοτικές αρχές της Παιανίας και Αρτέμιδας – Σπατών.

Ο μεν δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής προσπάθησε να αναδείξει ότι στην πλατεία, το βράδυ της Τρίτης, όπου σημειώθηκε και ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι πολίτες που προέρχονταν από την Αγία Παρασκευή ήταν ελάχιστοι, καθώς οι υπόλοιποι μετέβησαν στο σημείο από άλλες περιοχές όπως: «Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Ισίδωρο Μάδη, δήμαρχο Παιανίας και τον Δημήτρη Μάρκου, δήμαρχο Αρτέμιδας – Σπατών, να ζητούν με κοινή ανακοίνωσή τους από τον Βασίλη Ζορμπά να ανακαλέσει:

«Τα όσα τα τελευταία 24ωρα διαδραματίζονται στην Αγία Παρασκευή μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υπεύθυνο πολίτη. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τη μετακύλιση όποιων ευθυνών αλλού. Η δήλωση του συναδέλφου δημάρχου Αγίας Παρασκευής για εμπλοκή ατόμων από την Παιανία, τα Γλυκά Νερά και τα Σπάτα στο υπαίθριο πάρτι αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη, πολύ περισσότερο που επιχειρείται και σύνδεσή τους με τον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών.

κ. Ζορμπάς υποθέτουμε ότι έχει τα στοιχεία εκείνα που στοιχειοθετούν τα λεγόμενά του και τα έχει καταθέσει ήδη στις αστυνομικές αρχές. Σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να στοχοποιηθούν οι πολίτες των δήμων Παιανίας και Σπάτων – Αρτέμιδος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter