Κωπηλασία: «Ομοβροντία» από ελληνικά μετάλλια

Κωπηλασία: «Ομοβροντία» από ελληνικά μετάλλια

Mε τέσσερα μετάλλια για τα ελληνικά κουπιά (τρία χρυσά και ένα χάλκινο) ολοκληρώθηκε το «μικρό» Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Βαρέζε.

Τον χορό των χρυσών μεταλλίων άνοιξαν στην δίκωπο Νεανίδων οι Ιωάννα Ασβεστά και Ελισάβετ Αργυράκη, με επίδοση 7:16.95, μετά από μεγάλη μάχη με το ιταλικό πλήρωμα.

Οι Σοφία Δαλίδου και Στέλλα Νάτσιουλα, κέρδισαν εύκολα τον τίτλο των παγκόσμιων πρωταθλητριών στην κατηγορία, τερματίζοντας σε χρόνο 6:57.40, πέντε δευτερόλεπτα μπροστά από την επόμενη βάρκα.

Εξίσου θεαματική ήταν η επικράτηση στο σκιφ Νεανίδων της Κατερίνας Γκόγκου η οποία έκανε άλλη μία τρομερή κούρσα. Από τα μισά της κούρσας είχε πάρει μεγάλη διαφορά και έφτασε στο χρυσό μετάλλιο με επίδοση 7:35.64.

Το ελληνικό παλμαρέ συμπληρώθηκε με το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ Εφήβων με τους Παναγιώτη Αδάμ, Απόστολο Λυκομήτρο, Νίκο Χολόπουλο και Δημήτρη Παπάζογλου. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 5:53.18 πίσω από Τσεχία (5:50.83) και Ιταλία (5:51.19).

Τις προηγούμενες μέρες είχαν κερδίσει χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση οι Μπούρμπου-Φράγκου στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου και η Αναστασιάδου στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter