Κορακάκη: «Το όραμά μας παίρνει παράταση»

Κορακάκη: «Το όραμά μας παίρνει παράταση»

Η Άννα Κορακάκη χαιρέτισε με τη σειρά της την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας εν όψει 2021.

«Ο κύβος ερρίφθη», έγραψε η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο σε ανάρτησή της στο Instagram. «Εκείνα που θα μείνουν αναλλοίωτα στην παράταση αυτή είναι η αισιοδοξία, το πάθος, η πειθαρχία, η αγωνιστικότητά μας, μα πάνω απ’ όλα το όραμά μας να δούμε την κοινωνία μας υγιή και να την κάνουμε περήφανη το 2021».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο κύβος ερρίφθη… Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβάλλονται. Εκείνα όμως που σίγουρα θα μείνουν αναλλοίωτα στην παράταση αυτή είναι η αισιοδοξία, το πάθος, η πειθαρχία, η αγωνιστικότητά μας, μα πάνω απ’ όλα το όραμά μας να δούμε την κοινωνία μας υγιή και να την κάνουμε περήφανη στο Τόκυο το 2021! #tokyo2020 #tokyo2021 #olympics #covid_19 #wewillgetthroughthis #staypositive #staystrong #stayhome #stoiximangr #iroesgr #souroti #alphabank

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Η Κορακάκη ανήκει στο τιμ των 26 Ελλήνων αθλητών που είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παρόμοια μηνύματα έστειλαν νωρίτερα η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Χρήστος Βολικάκης, η Μαρία Μπελιμπασάκη και άλλοι πρωταθλητές μας, όπως και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που έδωσε η Άννα Κορακάκη στον Νίκο Παπαδογιάννη για το Documento τον Ιανουάριο του 2019.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter