Κόρινθος: Πιστολίδι, κυνηγητά και συλλήψεις κακοποιών στους Αγίους Θεοδώρους

Κόρινθος: Πιστολίδι, κυνηγητά και συλλήψεις κακοποιών στους Αγίους Θεοδώρους

Εκτεταμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας εξελίχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, με δεκάδες αστυνομικούς της Ασφάλειας, αλλά και ελικόπτερο για την εποπτεία από αέρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής, στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ενός άνδρα που καταζητείται για συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση και Αστυνομικών. Από τη συμπλοκή, φέρεται να τραυματίστηκε Αστυνομικός αλλά και ο άνδρας που φέρεται να είναι το αρχηγικό μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης.

Ο άνδρας, κατάφερε να διαφύγει και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας η Ελληνική Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στις 11 περίπου το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία, εντόπισε τον άνδρα που φέρεται να είναι αρχηγικό μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης, το οποίο συνελήφθη μαζί με τη σύζυγό του και άλλο ένα άτομο.

Τελικά όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί συνελήφθησαν στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου, έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Οι τρεις κακοποιοί, που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες, πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο από τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο και ο δεύτερος στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί είχαν στο αυτοκίνητό τους και ένα καλάσνικοφ, ενώ αναζητούνται και συνεργοί τους.

Πηγή: loutraki365.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter