Κορίτσια κλάψτε: Ο Τζάστιν Μπίμπερ αρραβωνιάστηκε! – Τα καυτά φιλιά στο Instragram (Video)

Κορίτσια κλάψτε: Ο Τζάστιν Μπίμπερ αρραβωνιάστηκε! – Τα καυτά φιλιά στο Instragram (Video)

O καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ αρραβωνιάστηκε τη Χέιλι Μπόλντουιν με τη οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο μήνα, γράφει ο ιστότοπος ΤΜΖ που ειδικεύεται στις διασημότητες.

Ο καναδός σταρ της ποπ έκανε την πρόταση στην 21 ετών Χέιλι κατά τη διάρκεια του δείπνου τους σε εστιατόριο στις Μπαχάμες το βράδυ του Σαββάτου. Πελάτες του εστιατορίου διηγήθηκαν αργότερα στον ιστότοπο ότι οι σωματοφύλακες του Μπίμπερ τούς ζήτησαν να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της πρότασης αυτής.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, αλλά φίλοι του ζευγαριού άφησαν να εννοηθεί ότι πράγματι ίσχυε.

“Το να πω ότι είμαι περήφανος θα ήταν ευφημισμός. Είμαι κατενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο”, έγραψε ο Τζέρεμι Μπίμπερ, ο πατέρας του τραγουδιστή στο Instagram με μια φωτογραφία του γιου του. Η μητέρα του Πάτι Μάλετ έγραψε στο Twitter: “Αγάπη, αγάπη αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη”.

Η Μπόλντουιν είναι μοντέλο και προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης. Είναι κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπόλντουιν και ανιψιά του Άλεκ Μπόλντουιν.

https://www.instagram.com/p/Bk_9QDBA2BF/

https://www.instagram.com/p/Bk_0_3ZHHS0/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter