Κορκονέας: Επιστρέφει στη φυλακή μετά την αναίρεση του Αρείου Πάγου για τον «σύννομο βίο»

Κορκονέας: Επιστρέφει στη φυλακή μετά την αναίρεση του Αρείου Πάγου για τον «σύννομο βίο»

Επιστροφή στη φυλακή για τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος συνελήφθη σε κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης το μεσημέρι της Παρασκευής, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας.

Να θυμίσουμε ότι ο Αρειος Πάγος με απόφασή του αναίρεσε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας σχετικά με την αναγνώριση ελαφρυντικού, που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια και να αποφυλακιστεί για τη δολοφονία του Αλέξη, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, στα Εξάρχεια.

Έτσι, αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή, αφού αναιρέθηκε για δεύτερη φορά το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, το οποίο του αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό, κι έτσι οι αρεοπαγίτες στέλνουν και πάλι την υπόθεση πίσω στο εφετείο της Λαμίας για να εξετάσει αν θα πρέπει να του αναγνωριστεί εντέλει το ελαφρυντικό που «έσπασε» τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτόδικα.

Κατά τη σύλληψή του, ο πρώην ειδικός φρουρός δεν έφερε καμία αντίσταση και μέχρι στιγμής κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο κατάστημα κράτησης του Δομοκού.

Διαβάστε επίσης 

Ανασχηματισμός: Υπουργοποιήθηκαν 4 μέλη της εξεταστικής για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 87-82: «Πράσινος» πρωταθλητής διά πυρός και σιδήρου (Videos)

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης γύρισε την πλάτη σε όσους υπέδειξε να απέχουν από τη ψηφοφορία για τα ομόφυλα

Ιταλία: Κρουαζιερόπλοιο του Μ. Ηλιόπουλου που θα φιλοξενούσε αστυνομικούς στη σύνοδο G7 κατασχέθηκε λόγω «άθλιων» συνθηκών υγιεινής (Photos)

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι όροι Πούτιν για άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter