Κορμπεράν: «Μπορούσαμε να νικήσουμε»

Κορμπεράν: «Μπορούσαμε να νικήσουμε»
Ο Κάρλος Κορμπεράν εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές απο την εμφάνιση του Ολυμπιακού που έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά οχι και απο το αποτέλεσμα καθώς η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κριθεί στο Γ. Καραϊσκάκης.
Αναλυτικά όλα όσα είπε:
«Νομίζω ότι στην αρχή δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς και να προσαρμοστούμε. Από το 25’ και μετά ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι, ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και στην επίθεση και νομίζω ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσαμε ακόμη ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε, είτε υπέρ μας, είτε εναντίον μας και η ισορροπία ήταν μοιρασμένη».
Για το αν πιστεύει ότι η πρόκριση είναι 50-50:
«Προφανώς το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, όλα αποδεικνύουν ότι η πρόκριση θα παιχτεί στο επόμενο ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Εκεί ο στόχος μας θα είναι να κερδίσουμε».
Για τον Χουάνγκ: «Η παρουσία του Χουάνγκ ήταν πολύ σημαντική για εμάς, όχι μόνο για το γκολ, αλλά γενικότερα για την προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο, για το πώς στήριξε την ομάδα και πώς κράτησε την ισορροπία του Ολυμπιακού. Ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του απ’ ό,τι μας έχουν πει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η εικόνα είναι κάποια μυϊκή ενόχληση, κι αυτό οφείλεται για το γεγονός ότι είχε να παίξει περίπου ένα μήνα».
Για τον Κούντε: «Νομίζω ότι πραγματικά δίπλα στον Εμβιλά ο Κούντε φέρνει μια σταθερότητα για να κρατήσουμε την μπάλα. Bοηθάει την ομάδα να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι ο Κούντε έκανε ένα λάθος στη φάση του γκολ του Απόλλωνα, αλλά το γεγονός ότι δεν πτοήθηκε μετά τη φάση του 1-0, δείχνει ότι έχει ποιότητα και χαρακτήρα που πρέπει να έχει για να είναι πρωταγωνιστής και να παίζει στο σύλλογο. Και φυσικά ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος σε σύγκριση με το πρώτο».
Τέλος για το τι περιμένει στη ρεβάνς απάντησε: «Είδαμε σήμερα μία καλύτερη ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση, γιατί δούλεψα περισσότερο με τους παίκτες. Στο δεύτερο παιχνίδι ελπίζω να δούμε πολύ περισσότερα πράγματα για να πλησιάσουμε στο στόχο που έχουμε».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter