Κορμπεράν: «Θα παίξουμε επιθετικά, κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση»

Κορμπεράν: «Θα παίξουμε επιθετικά, κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση»

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός προπονητής στις δηλώσεις του υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν επιθετικά κυνηγώντας τη νίκη – πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κορμπεράν:

-Για τα πλάνα του και τα τελευταία αγωνιστικά νέα: «Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Κάποιοι θα είναι ίδιοι. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως, είναι να μπουν στο γήπεδο 11 ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-Για το εάν ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που θέλει και δουλεύει στις προπονήσεις: «Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα κάνει βήματα, ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε. Νομίζω, όμως, ότι κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση».

-Για τον Απόλλωνα και εάν περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στο ΓΣΠ: «Οσον αφορά στην προσέγγιση, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να το κάνει. Και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια πρόθεση. Στο αυριανό παιχνίδι, η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε επιθετικά. Δημιουργώντας ευκαιρίες βρίσκεσαι πιο κοντά στο γκολ και ως εκ τούτου πιο κοντά στο να πάρεις τη νίκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να μας απειλήσει».

«100% έτοιμος»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο  Νοτιοκορεάτης Χουάνγκ, ο οποίος δήλωσε ότι «νιώθω πολύ καλά, είμαι 100% έτοιμος να δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Προφανώς θα πρέπει να είναι διαφορετικό με την ενέργεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για να πανηγυρίσουμε όλοι μετά το ματς. Δεν με ενδιαφέρει το πώς να γίνει αλλά πρέπει να νικήσουμε. Να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση και ελάτε στο γήπεδο να μας υποστηρίξετε».

-Για την προσαρμογή του ο Νοτιοκορεάτης άσος επισήμανε: «Ναι έχω προσαρμοστεί. Νιώθω κάθε μέρα που περνάει να βρίσκομαι σε όσο το δυνατόν πιο καλή κατάσταση και να προσαρμόζομαι στο νέο περιβάλλον».

-Για τον καιρό υπογράμμισε: «Ναι είναι πολύ πιο καλά. Είχε πολλή ζέστη. Είναι πολύ πιο καλά τώρα. Στην Κορέα έχει υψηλές θερμοκρασίες και είμαι συνηθισμένος. Εμείς θα πρέπει ανεξάρτητα από τις συνθήκες να δώσουμε το καλύτερο».

-Για τη θέση που παίζει ή που του αρέσει να παίζει: «Ως παίκτης μου αρέσει να παίζω μπροστά. Πάντα πρέπει να προκαλούμε τον εαυτό μας. Η λέξη πρόκληση με περιγράφει. Όσον αφορά στη θέση, νιώθω πιο άνετα στη θέση 8. Παίζω σαν εξάρι ή δεκάρι αλλά εάν  μου ζητηθεί παίζω ακραίος και φορ. Ότι μου ζητηθεί για να βοηθήσω την ομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter