Κορμπεράν: «Χαρούμενος με την αντίδραση, αλλά δεν ήμασταν καλοί»

Κορμπεράν: «Χαρούμενος με την αντίδραση, αλλά δεν ήμασταν καλοί»

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν σχολίασε μετά το 1-1 των “ερυθρολεύκων” με τη Σλόβαν:

«Φυσικά θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και το μόνο που καταφέραμε είναι μία ισοπαλία. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι βελτιώσαμε τη συμπεριφορά μας στο παιχνίδι μας, αλλά σε κάποιες στιγμές στον αγώνα δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και δεν δείξαμε την συμπεριφορά για να κατακτήσουμε το παιχνίδι. Όμως αφού δεχτήκαμε το γκολ, η ομάδα θα μπορούσε ή να χάσει την αυτοπεποίθησή της και να παραδοθεί ή να παλέψει και να ισοφαρίσει. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα αντέδρασε”.
Για το αν χρειάζεται βελτίωση για να περάσει την Σλόβαν: «Για αυτό είμαι εδώ, για να βελτιώσουμε τα πράγματα που χρειάζεται και να φτάσουμε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν όλα πήγαιναν καλά, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα βρισκόμουν εδώ».
Για το τι είπε στους παίκτες: «Τους είπα ότι είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους, όμως, σε κάποια σημεία του αγώνα δεν αμυνθήκαμε και δεν επιτεθήκαμε καλά. Αυτό μας δυσκόλεψε στο να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι».

Ο Ελ Αραμπί

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Ολυμπιακου, ο Ελ Αραμπί δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και που βοήθησα την ομάδα μου. Δείξαμε κάποια αλλαγή, προσπαθήσαμε πολύ και πήραμε έναν βαθμό που μας αξίζει, ίσως και να μας άξιζε κάτι περισσότερο αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι.

Νομίζω πως όλοι οι αρχηγοί πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους, έχουμε πολλούς νέους παίκτες που κλήθηκαν να παίξουν σερί ματς στα προκριματικά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε πως ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να παλέψει και ότι αξίζει να βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Πάντα ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, το έκανε και σήμερα. Είναι πάντα ο 12ος παίκτης, όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παίζουμε στο μάξιμουμ για τον κόσμο, πρέπει να τους δίνουμε χαρές”.

Ο κόουτς της Σλόβαν

Ο τεχνικός της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του στο Καραϊσκάκη και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Βαλμπουενά.

Αναλυτικά όσα είπε: “Η απόδοση μας ήταν η καλύτερη που έχω δει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Έγινε όμως ένα λάθος και δεχτήκαμε ένα τέρμα που δεν έπρεπε να δεχτούμε. Δεν επιτρέπετε να γίνονται τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο. Εκτός έδρας παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος, ενώ όταν παίζουμε εντός έδρας αισθανόμαστε να μας βαραίνει η ευθύνη. Ευελπιστούμε ότι στη ρεβάνς θα έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο. Αναγνωρίζουμε, όμως, ότι απέναντι μας έχουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός που αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι στην καλύτερη του κατάσταση”.

Για την επιλογή των τριών στόπερ είπε: “Αυτός ο σχηματισμός θεωρώ ότι είναι σωστός ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία πολύ καλή ομάδα. Προτιμώ να παίζω με τέσσερις, όμως δεν είχαμε τον Βάις και τον Σάποβιτς. Θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα άφηνε ανοιχτή τη ρεβάνς και το καταφέραμε”.
Για τις στατικές φάσεις: “Το είχαμε δουλέψει και αναμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς κάτι που έκανε ο προπονητής του στη Χάντερσφιλντ. Δεχτήκαμε, όμως, ένα τέρμα από ένα δικό μας λάθος που οδήγησε στην ισοφάριση από τον Ελ Αραμπί”.

Για τη ρεβάνς: “Μη ξεχνάμε ότι έχουμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Επίσης να δούμε αν θα επανέλθουν ο Μανωλάς με τον Βρσάλικο. Πρέπει να έχουμε δυνατή ψυχολογία και επίσης είναι κρίσιμο να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, αλλά δεν γίνεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ. Όταν είδα τον Βαλμπουενά να μπαίνει στο ματς, είδα ότι το κακό θα ερχόταν. Πέρσι δεχτήκαμε τρία γκολ από τα δικά του πόδια. Δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοια εύκολα γκολ”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter