Κορονοϊό: Αξιολάτρευτη Ιταλίδα γιαγιά δίνει τις δικές της συμβουλές και γίνεται viral

Κορονοϊό: Αξιολάτρευτη Ιταλίδα γιαγιά δίνει τις δικές της συμβουλές και γίνεται viral

Viral έχει γίνει μια γιαγιά από την Ιταλία, η Nonna Rosetta η οποία δίνει συμβουλές για τον κορονοϊό.

Η γιαγιά που έχει επιβιώσει από τόσες επιδημίες και ζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα με τους περισσότερους θανάτους λόγω του ιού, δίνει συμβουλές κατά του ιού αλλά και κατά των διακρίσεων.

«Όλοι κάνουν τους έξυπνους ότι ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορονοϊου. Πάντα!” τονίζει»

«Δεύτερη συμβουλή: Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο… cool» συνεχίζει η γιαγιά Nonna και κάνει dab ενώ φτερνίζεται.

«Τρίτη συμβουλή για λίγο καιρό, πρέπει να αποφύγετε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον» συμπληρώνει.

«Τέταρτη συμβουλή: Ο κορονοϊός φεύγει αλλά οι διακρίσεις μένουν. Για αυτόν δεν θα φτιαχτεί εμβόλιο.»

Επιπλέον, η γιαγιά αναφέρεται και στις ρατσιστικές διαθέσεις που αναπτύσσονται εξαιτίας του ιού. 

«Ο κορονοιός θα φύγει αλλά ο ρατσισμός μένει. Και γι’ αυτόν δεν θα μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί εμβόλιο…» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

To βίντεο με τις συμβουλές της Ιταλίδας γιαγιάς συγκέντρωσε περισσότερα από 13 εκατομμύρια views τόσο στην Ιταλία όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter