Κορονοϊός: 116 νεκροί συνολικά – Ένας ακόμα θάνατος το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα

Κορονοϊός: 116 νεκροί συνολικά – Ένας ακόμα θάνατος το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα

Στους 116 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε ένας άνδρας 66 ετών από τις Σέρρες.

Όπως αναφέρεται, αρχικά είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο Σερρών στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», επίσης της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη νοσηλεία του στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ήταν διασωληνωμένος, ωστόσο δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τοπικό Τύπο. Πρόκειται για τον πρώτο Σερραίο που πεθαίνει από κορονοϊό.

Νωρίτερα, ένα ακόμα άτομο είχε προστεθεί στον κατάλογο με τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς, έχασε τη ζωή του ένας 74χρονος ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 115.

Ο 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλευόταν. Κατά πληροφορίες ο 74χρονος δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

ΟΙ δύο αυτοί νεκροί έρχονται να προστεθούν στο συνολικό αριθμό μετά και την κατάληξη μίας 68χρονης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Η γυναίκα είχε υποκείμενο νόσημα.

Στην Ελλάδα έχουν καταλήξει 86 άνδρες και 30 γυναίκες. Χθες Κυριακή του Πάσχα έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό τρεις άνδρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter