Κορονοϊός: Ακόμα 3 θάνατοι σήμερα – 323 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Ακόμα 3 θάνατοι σήμερα – 323 οι νεκροί στην Ελλάδα

Αυξάνεται η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν καταλήξει τρεις συμπολίτες μας, στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν.

Όπως αναφέρεται το 323ο, τελευταίο θύμα της πανδημίας είναι ένας άνδρας 86 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μία γυναίκα 82 ετών, η οποία έπασχε και εκείνη από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η 83χρονη, με καταγωγή από την Ορεστιάδα, διαγνώσθηκε με κορονοϊό και εισήχθη στην κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 12 Σεπτεμβρίου. Από χθες, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου κατέληξε στις 11:56 σήμερα.

Το πρωί της Πέμπτης, κατέληξε και ένας άνδρας 65 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.

Το απόγευμα/βράδυ της Τετάρτης:

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 75 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μία γυναίκα 86 ετών που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» και ένας 86χρονος στα Γιάννενα άφησαν την τελευταία τους πνοή το απόγευμα της Τετάρτης.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι απεβίωσε ηλικιωμένη γυναίκα 99 ετών η οποία νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τετάρτη 16/9: 312 νέα κρούσματα – Τα 174 στην Αττική

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 312 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 27 συνδέονται με γνωστές συρροές και 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14041, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

Η Αττική συνεχίζει να κατέχει αρνητική πρωτιά, όσον αφορά την ημερήσια καταγραφή κρουσμάτων κορονοϊού. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη καταγράφηκαν 174 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ 26 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter