Κορονοϊός: Ακόμη 10 κρούσματα στην Ελλάδα – Συνολικά 99 τα περιστατικά – Και δεύτερος διασωληνωμένος ασθενής στην Πάτρα

Κορονοϊός: Ακόμη 10 κρούσματα στην Ελλάδα – Συνολικά 99 τα περιστατικά – Και δεύτερος διασωληνωμένος ασθενής στην Πάτρα

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα με τον κ. Τσιόδρα να ενημερώνει μέσω Δελτίου Τύπου για ακόμα 10 περιστατικά. Ο συνολικός αριθμός των νοσούντων έφτασε τους 99. 

Οι 95 είναι ελληνικής καταγωγής και οι 4 ξένης υπηκοότητας.

«Δύο από τους ασθενείς νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών και του ΑΧΕΠΑ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 29 εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους», αναφέρει η ενημέρωση ενώ τονίζεται πως «η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη».

Και δεύτερος διασωληνωμένος ασθενής στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται διασωληνωμένος κι άλλος ένας ασθενής στην Πάτρα, με την κατάστασή του να είναι σταθερή.

Είναι ο δεύτερος ασθενής που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές της πνευμονίας μετά τον 66χρονο που νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο ίδιο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του 66χρονου που ανήκει στο γκρουπ που είχαν μεταβεί στους Αγίους Τόπους παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη καθώς εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter