Κορονοϊός: Αλληλοσυγκρουόμενες οι πληροφορίες για το αν είναι θετικός ο Μπολσονάρου

Κορονοϊός: Αλληλοσυγκρουόμενες οι πληροφορίες για το αν είναι θετικός ο Μπολσονάρου

Σύγχυση για το αν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου. Νεότερες πληροφορίες το διαψεύδουν.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις όταν ο βοηθός του Fabio Wajngarten βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αναφέρουν μάλιστα πως το πρώτο τεστ βγήκε θετικό και αναμένεται και το δεύτερο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ωστόσο, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου βρέθηκε αρνητικός στον νέο κορονοϊό, όπως αναφέρει μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Μπολσονάρου υποβλήθηκε στην εξέταση επειδή ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της προεδρίας, ο Φάμπιο Βαϊνγκάρτεν, διαγνώστηκε την Πέμπτη με την ασθένεια. Ο Βαϊνγκάρτεν είχε συνοδεύσει τον Βραζιλιάνο πρόεδρο στο ταξίδι του στη Φλόριντα, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο γιος του Μπολσονάρου, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News που είχε μεταδώσει αυτήν την πληροφορία νωρίτερα σήμερα, διαβεβαίωε ότι ο πατέρας του δεν έχει προσβληθεί. «Το τεστ είναι αρνητικό», τόνισε ο Εντουάρντο Μπολσονάρου.

https://www.facebook.com/jairmessias.bolsonaro/photos/a.250567771758883/1812269308922047/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter