Κορονοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στην Ελλάδα – 17 στο σύνολο

Κορονοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στην Ελλάδα – 17 στο σύνολο

Στους 17 έχει ανέβει ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα μέσα σε μόλις λίγες ώρες, την ώρα που το υπουργείο Υγείας διατηρεί σιγή και αρνείται να επιβεβαιώσει τα κρούσματα αφήνοντας να αιωρούνται φήμες. 

Συγκεκριμένα, ένας 64χρονος άνδρας είναι το 16ο θύμα του κορονοϊού ο οποίος εξέπνευσε μετά τη 1 τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, ο άνδρας έδωσε μάχη στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης για 11 ημέρες. Οι θεράποντες ιατροί του είχαν χορηγήσει και αντιικό φαρμάκου, που είχε χρησιμοποιηθεί στην καταπολέμηση του Έμπολα, ωστόσο, δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος ήταν επαφή των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, καθώς στο γκρουπ βρισκόταν η σύζυγός του. Ο 64χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα.

Στο «Σωτηρία» το 17ο θύμα

Ένας 78χρονος άνδρας άφησε επίσης στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» που νοσηλευόταν. 

Κατά πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Και ενώ ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανεβαίνει, το υπουργείο Υγείας αρνείται να επιβεβαιώσει τους νέους θανάτους, λέγοντας πως τα επίσημα στοιχεία θα δοθούν στην επίσημη ενημέρωση που έχει καθιερώσει κάθε απόγευμα. Ωστόσο, μέχρι εκείνη την ώρα, αφήνει να αιωρείται έντονη φημολογία για τον αριθμό των νεκρών σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter