Κορονοϊός: Αξιωματούχος Υγείας λέει στον κόσμο να μην αγγίζει το στόμα του – Μετά βάζει το δάχτυλο στο στόμα (Video)

Κορονοϊός: Αξιωματούχος Υγείας λέει στον κόσμο να μην αγγίζει το στόμα του – Μετά βάζει το δάχτυλο στο στόμα (Video)

Μία στιγμή που θα μνημονεύεται για χρόνια χάρισε Αμερικανίδα αξιωματούχος με αφορμή τις οδηγίες για την επιδημία του κορονοϊού.

Μεταφερόμαστε λοιπόν στην Καλιφόρνια όπου η δρ Σάρα Κόντι, με αφορμή την αποφυγή της εξάπλωσης της επιδημίας, προειδοποιούσε με ύφος αυστηρό, όπως αρμόζει άλλωστε στην σοβαρότητα της κατάστασης, τους πολίτες να μην βάζουν τα χέρια τους στο πρόσωπο και… στο στόμα. Και τότε, η Σάρα Κόντι φρόντισε ώστε αυτό το βίντεο να περάσει στο πάνθεον. Τι έκανε; Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την οδηγία για να μη βάζει ο κόσμος το δάχτυλο στη στοματική κοιλότητα, βάζει εκείνη το δάχτυλό της στο στόμα(!) για να μπορέσει να περάσει στην επόμενη σελίδα.

Θερμά συγχαρητήρια!

Για να μη νομίζετε πως η δρ Σάρα Κόντι ήταν η μοναδική περίπτωση, σας παραθέτουμε την Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους την περασμένη Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, επαναλάμβανε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, φροντίζοντας να κάνει όλα όσα δεν πρέπει αγγίζοντας το πρόσωπο της… κατά ριπάς.

Εδώ ταιριάζει γάντι το: «Δάσκαλε που δίδασκες (…)»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter