Κορονοϊος: Δυσαρεστημένο το 54% με την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας – Lockdown αλά… Αυστρία για ανεμβολίαστους θέλει το 47%

Κορονοϊος: Δυσαρεστημένο το 54% με την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας – Lockdown αλά… Αυστρία για ανεμβολίαστους θέλει το 47%

Εμφανώς θορυβημένοι είναι οι πολίτες από την έξαρση της πανδημίας στη χώρα και την αδυναμία της κυβέρνησης να πείσει ακόμα περισσότερους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Σε συνδυασμό με τις συνεχείς κυβερνητικές παλινωδίες, οι πολίτες φαίνεται πως θα ήθελαν αυστηρότερα μέτρα αλλά μόνο για τους ανεμβολίαστους. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Οι πολίτες δε βλέπουν ιδιαίτερα θετικά την είσοδο ανεμβολίαστων σε εκκλησίες και σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα, στους ναούς το 67% απαντά πως δεν πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους. Όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ το ποσοστό αγγίζει το 62%.

Παραλλήλως, το 47% των ερωτηθέντων τάχθηκαν υπέρ ενός lockdown τύπου Αυστρίας για τους ανεμβολίαστους.

Οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι στο μέτωπο της κυβερνητικής διαχείρισης στης πανδημίας. Στο ερώτημα: «είστε ή όχι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας», αρνητικά απαντά το 54% και θετικά το 35%.

Όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανόδου των τιμών στην ενέργεια έχουν βοηθήσει, το 38% απαντά «καθόλου», το 28% «λίγο». Μόλις το 16% είπε πως βοηθήθηκε «αρκετά» και το 4% δήλωσε «πολύ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter