Κορονοϊός: Εκκενώθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς λόγω κρούσματος

Κορονοϊός: Εκκενώθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς λόγω κρούσματος

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος των κεντρικών γραφείων της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ότι υπάλληλος η οποία εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας στην οδό Αμερικής, εξετάστηκε και διαγνώστηκε με τον κορονοϊό.

Η Τράπεζα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι να μην προσέλθουν στο γραφείο τους αύριο Παρασκευή ώστε να πραγματοποιηθεί, όπως προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα, απολύμανση. Παράλληλα, οι συνάδελφοι της ασθενούς τα γραφεία των οποίων βρίσκονται στον ίδιο όροφο με αυτό της ασθενούς έλαβαν εντολή να παραμείνουν στο σπίτι τους για τις επόμενες 14 ημέρες. 

Η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς

H Tράπεζα Πειραιώς ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, συγκλήθηκε σύσκεψη με κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. και υλοποιούνται τα ακόλουθα μέτρα για καθαρά προληπτικούς λόγους:

· απολύμανση στο κτήριο Αμερικής 4 την Παρασκευή 28/02/2020

· εκκένωση του ορόφου του κτηρίου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες.

· εργασία από το σπίτι για το διάστημα των 14 ημερών για τους εργαζομένους στον όροφο όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα

· εφαρμογή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. www.eody.gov.gr.

Η Τράπεζα Πειραιώς δρα με σταθερό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων της, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter