Κορονοϊός: Ένας 42χρονος και μια 84χρονη τα δύο νέα θύματα – Στους 81 συνολικά οι νεκροί

Κορονοϊός: Ένας 42χρονος και μια 84χρονη τα δύο νέα θύματα – Στους 81 συνολικά οι νεκροί

Ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν 42χρονο άνδρα από την Χαλκιδική ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μια 84χρονη που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό».

Συνολικά, ο αριθμός των θανάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στους 81.

Και τα δύο τελευταία θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Ο 42χρονος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ από την Κυριακή 29 Μαρτίου, αφού προηγήθηκε νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. 

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρράς με ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ευχήθηκε καλό κουράγιο στην οικογένειά του.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον κορωνοϊό αποδείχθηκε άνιση.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter