Κορονοϊός: Ένας ακόμα νεκρός – 27 συνολικά

Κορονοϊός: Ένας ακόμα νεκρός – 27 συνολικά

Στους 27 ανέρχονται, οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Όπως αναφέρεται πρόκειται για άνδρα που εξέπνευσε την Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, αλλά ο θάνατός του από λάθος ανακοινώθηκε σε άλλη υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντί να δηλωθεί στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ και η αναφορά βρέθηκε τυχαία, χθες Πέμπτη, οκτώ ημέρες μετά τον θάνατό του.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την ηλικία του νεκρού, αν είχε νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και αν υπέφερε από κάποιο χρόνιο νόσημα.

Η ενημέρωση του Δημήτρη Τσιόδρα στις 26/3/2020

Εβδομήντα ένα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη ενημέρωση. Συνολικά, τα κρούσματα ανέρχονται σε 892, ενώ 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, με τέσσερις θανάτους να ανακοινώνονται σήμερα.

Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ότι 57 ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ και 54 είναι διασωληνωμένοι. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Οσον αφορά τους νεκρούς ο κ. Τσίοδρας είχε ανακοινώσει 26 εκ των οποίων οι 21 είναι άνδρες και οι πέντε γυναίκες. Η μέση ηλικία των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους ήταν 73 έτη.

Με το έναν ακόμα νεκρό -ο οποίος αναμένεται να επιβεβαιωθεί- ο συνολικός αριθμός είναι 27

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter