Κορονοϊός: Ένας ακόμα θάνατος – Στους 47 οι νεκροί συνολικά

Κορονοϊός: Ένας ακόμα θάνατος – Στους 47 οι νεκροί συνολικά

Ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας, έγινε γνωστό πως ένα ακόμα άτομο έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τους νεκρούς στους 47 συνολικά. 

Πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα που κατέληξε στο ΑΕΧΠΑ της Θεσσαλονίκης και  έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Ο άνδρας καταγόταν από την Εορδαία.

Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας νοσηλεύονται δέκα άτομα με κορονοϊό. Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο της Κοζάνης.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ένας ακόμη θάνατος από από την περιοχή της Εορδαίας. Πρόκειται για έναν 79χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. 

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι έχασε την μάχη ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μια 82χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας έφτασαν τα 1.212, 72 άνθρωποι παραμένουν διασωληνωμένοι εκ των οποίων 14 γυναίκες. Το 81% είναι άνδρες. Εξ αυτών το 50% έχει υποκείμενο νόσημα. Μέση ηλικία τους είναι τα 65 χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter